آموزش رشته‌هاي صنايع دستي زمينه سازي مي‌خواهد

مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميزاث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: بين کارشناسان صنايع دستي در آموزش رشته‌‌‌‌‌هاي بومي استان‌ها به ساير مناطق اختلاف نظر وجود دارد.

مسعود اسکندري با اشاره به اينکه در حال حاضر با توجه به فراهم شدن امکانات آموزشي توجه به اصالت‌ها در عرصه آموزش صنايع دستي بايد مورد توجه قرار گيرد، اظهار داشت: در اين ميان بهتر است هر استان به آموزش رشته‌هاي بومي خود اکتفا کند.

وي ادامه داد: مشکلات مربوط به تهيه مواد اوليه تعدادي از رشته‌هاي صنايع دستي امکان آموزش و پايه گذاري آن‌ها را در خيلي از استان‌ها از بين مي‌برد.

مدير کل توسعه و ترويج با بيان اينکه در بعضي از استان‌ها امکان ساخت و تهيه مواد اوليه براي رشته‌هاي غير بومي وجود ندارد، تصريح کرد: وقتي توليد کننده مجبور است براي تهيه مواد اوليه به ساير استان‌ها برود و با قيمتي بالاتر ان را تهيه کند،‌ توليد آن محصول بدون هيچ صرفه اقتصادي است.

اسکندري افزود: بايد امکان فروش را نيز در اين استان‌ها فراهم کرد در غير اين صورت توليد کالايي که امکان فروش نداشته باشد يا بازار آن در نوسان خريد و فروش باشد چندان به صرفه توليد کننده نيست.

وي خاطر نشان کرد: تعريف صنايع دستي در رفتار و واکنش اقتصادي مردم توجيه مناسبي براي حل مشکلات اين چنيني در ايجاد بازار فروش براي آن‌ها است./ 111


انتهای پیام/

کد خبر 1387051336